Sidor

2009-04-08

INGET ONT UTAN NÅGOT GOTT...

Att jag varit så dålig på att blogga nu i veckan beror på att jag (och resten av familjen) har legat hemma och varit sjuka. Men webbshoppen har förstås varit öppen och fungerat som vanligt. Kul med alla nya danska och norska kunder som beställt under veckan, välkomna!

Jeggingsen ni ser här till vänster har jag (liggandes i sängen...) beställt i en urläcker färg som heter Soft Army. De kommer redan nu i veckan!

I tisdags var jag på ett seminarium om E-handel (trots 39 grader i feber, fast det visste jag inte förrän jag kom hem...) där jag blev så inspirerad att jag genast bestämde mig för att sänka alla priser i Webbshoppen med 10%, så SPARA 10% GENOM ATT BESTÄLLA VIA WEBBSHOPPEN. GÄLLER BÅDE VID HEMLEVERANS OCH HÄMTNING I BUTIK !

I morgon ska det bli kul att vara i butiken igen, och ta emot alla nya varor (bl.a. en ursöt tunika med ränder i samma färg som jeggingsen i Soft Army som jag skriver om ovan... blir så himla fint ihop).

Inga kommentarer: