Sidor

2009-04-15

KOMMER I JUNI

Den här ljuvliga klänningen kommer till Printzess i juni (bilden är från VILA's modevisning på mässan i Köpenhamn). Perfekt på sommaren fester! Priset kommer att bli 499:- (eller 449:- i webbshoppen) och storlekarna XS - L. Förboka redan nu, som vanligt utan köptvång!

3 kommentarer:

Tess ~ Stylish-B.se sa...

Igår skickade jag in till Butikschefsprogrammet och Event Management i Varberg. Deko i Malmö. Har några till som ska skickas in idag och sedan 2 som har senare ansökningsdatum. Har du några tips på utbildningar jag inte får missa?

Tess ~ Stylish-B.se sa...

Hoppas allt är bra med dig? Kram.

Tess ~ Stylish-B.se sa...

Jag har ännu inget Gbg besök inplanerat men man vet ju aldrig när det blir. Mamma är sugen på att åka upp snart också det blir väl inom kort skulle jag tro. Jag får hoppas på det iaf.