Sidor

2009-04-29

SOMMAR = SAILOR STIL

Vad är väl fräschare än en randig top? Den här är extra fin tycker jag, eftersom man kan dra ner den över axlarna. Den kommer från DesignWerk of Sweden, så kvaliteten är ljuvligt mjuk som vanligt. I butiken kostar den 599:-, i webbshoppen 539:-.

På bilden har jag Jeggings Destroyed till toppen (har haft dem på mig varje dag sedan de kom in förra måndagen...). Som ni ser krävs det inte en längre tunika till dessa, eftersom de verkligen ser ut som vanliga jeans! I morgon får jag antagligen en ny sändning av dessa, nu MED fickor! Så håll utkik i blogg / webbshop! KRAM PÅ ER OCH TREVLIG VALBORG!

9 kommentarer:

Lisa sa...

Ååå jag väntar...

Lisa sa...

Kommer det inga jeansleggings med fickor idag?

Printzess sa...

Hej Lisa! Det hoppas jag att det gör! Men tyvärr inget jag kan lova... i s f blir det inte förrän på måndag, eftersom det ju är helgdag i morgon... Trevlig Valborg samt kram / Gunilla

Lisa sa...

Okej
Då kikar jag in på måndag igen:)
Tack för snabbt svar! Och trevlig valborg på dej med /Lisa

Printzess sa...

Tack! Jag mailar dig DIREKT när de kommer! / Gunilla

Anna sa...

hej är detta dom tajta jeansleggingsen eller kommer det komma in tajtare modell från vila? ska ju finnas några som är riktigt tajta och det ser ut som att det är dom på bilden mn så såg jag at det stog att det var lite större modell? vill ärna köpa dom nämligen om jag bara får svar på mina frågor...

Printzess sa...

Hej Anna! Tack för din fråga! Vad jag förstår är det samma modell på de som kommer MED fickor som på de vi har UTAN fickor. Med allra största sannolikhet kommer de till oss på måndag, så då vet vi! Jag kollar med VILA på måndag om de även kommer i tajtare modell. Fortsatt trevlig helg! / Gunilla

Anna sa...

oki tack! då uppdaterar jag mig igen på måndag innan ja lägger beställningen! tack så mycket för hjälpen

Printzess sa...

Hej Anna! KANSKE kommer de i en tajtare modell senare i sommar... Men som du ser i bloggen "INTE SÅ BAGGY" så är de som redan finns ganska tajta de också.