Sidor

2009-06-03

INKÖP VILA DEL 2

Kommer ni ihåg fina klänningen "Tention" som vi hade i vintras? Den kommer i en ny uppdaterad variant till Printzess i oktober! Verkligen något att se fram emot! När jag kommer hem i kväll ska jag lägga in bilder på allt vi beställde under "På väg in", så missa inte att då få en glimt av allt fint vi beställde!

2 kommentarer:

Anna Hammar sa...

Hej!
Tack för din kommentar, kul att du gillade min blogg.. Jag har registrerat mig på sidan så jag inte missar några godbitar, blev ju shoppingsugen direkt. Ska bli kul att se när din nya butik blir klar.. då får man gå på två ställen:-)får se till att komma förbi snart och köpa nån härlig sommrig sak..

Printzess sa...

Du är hjärtligt välkommen, glöm inte att presentera dig! När vi flyttar till Linnégatan stänger vi butiken på Lilla Risåsgatan, så det blir fortfarande en butik, fast större! Ha en bra dag!