Sidor

2009-06-11

NYA SMYCKEN FRÅN DAZZLING

I dag fick vi de senaste smyckena från Dazzling. Är inte dessa örhängen underbart somriga, så säg! Passar perfekt till sommaren alla rosa och korall färgade plagg. Det bästa av allt är att det finns både armband och halsband med exakt samma pärlor. Blir så fint att matcha! (Jag tänker ha alla 3 till min rosa Cathedral Dress). Örhängena kostar endast 49:- i butik / 44:- i webbshop. Halsbandet och armbandet kostar vardera 89:- / 80:-. Som hittat!

Dessa smycken beställde jag i går, och fick dem redan i dag! Sån't gillar vi! Som ni nog har märkt är vi lika snabba med våra leveranser till er. Jag vet ju hur det är: när man beställt något vill man ha det NU (helst igår...).  Jag vill också passa på att tacka alla er kunder som så gott som dagligen skickar tackbrev till oss för snabb service och snabba leveranser. Det gillar vi också :-D!

Inga kommentarer: