Sidor

2009-07-07

Semester på ön

Nu har jag en skön semester i vår sommarstuga på Flatön. Händer inte så mycket här så det finns inte så mycket att blogga om, men något ska jag väl få ihop...

På bilden ser ni vår ljuvliga kissekatt Nisse. Det är bara när vi är på Flatön som han bor hos oss. Resten av året bor han hos min bror på landet utanför Uddevalla. Är han inte underbart söt?

I går kväll såg vi "Ice Age 3" på bio i Uddevalla. Kul! Som alltid är ju ekorren roligast. Innan bion åt vi middag på Harrys. De har ju tidigare haft världens godaste Pommes. Vi har ett Pommes index där Harrys' tidigare har varit normen med 100. Tyvärr var kvaliteten inte lika hög längre, så nu är det Beefeaters på Plantagegatan i Göteborg som har 100. Ett ställe vi klart kan rekommendera för alla! Så trevlig stämning och så fantastiskt god mat, även för mig som till 99% är vegetarian.

Nu ska jag tvätta fönster. Sedan ska vi grilla cevapcici som vi ska äta med en fetaost/tomat sallad, mojo rojo samt färsk potatis. Kanske gör jag en dill tzatziki också, fast det kanske blir för mycket...? Undrar hur mycket jag kommer att gå upp i vikt under semestern...?

2 kommentarer:

Tess [Stylish-B.se] sa...

Jag letar just nu nytt hem till mina katter. Då jag fått allergi och studierna sätter stopp för mig. Känns tungt men vad ska man göra?

Hoppas ni har det bra och att solen skiner. Ice Age 3 måste jag se, ekorren är ju så härlig. Så synd om han att han aldrig får tag i den där jäkla nöten =)

Kramar.

Printzess sa...

Inte mycket annat att göra... hoppas du hittar ett riktigt bra hem åt dem! kram kram