Sidor

2009-11-25

Tess Bracelet

Här ser ni dagens nya armband från DAZZLING. Superläckert med dinglande berlocker i långa kedjor! Dessutom är armbandet trätt på resår, så det behövs ingen assistans för att få på det på morgonen! Kostar endast 117:- i webshop / 129:- i butik.

Tidigare fick vi ju in armbandet ZESS, i Printzess' färger svart och silver (samma kulor som armbandet ovan). Lämpligt namn för denna upphottade variant tycker jag ska vara TESS. Alltid kul att själv hitta på namn på Dazzlings fina smycken! Kanske skulle jag istället ha en tävling, där ni kunder hittar på namnen till smyckena? Den som "döper" smycket får ett i present? Vad sägs om det?

4 kommentarer:

Tess [Stylish-B.se is back] sa...

Jag hoppas du har lagt undan ett till mig ;) Perfekt namn ju.

Kram Tess.

Printzess sa...

Självklara namn, Tess & Zess =) !

Kram

Tess [Stylish-B.se] sa...

Zess armbandet används ofta kan jag säga. Det och Stylish går fint ihop på min handled.

kram.

Printzess sa...

Kul! Kramar