Sidor

2009-11-20

Veckans nyheter från Object

Ja, nu i veckan fick vi vår första leverans av vårt nya favoritmärke OBJECT! (Eller Object, Collectors Item som det fullständiga namnet är). Det har blivit ett mycket positivt mottagande från våra kunder, precis som vi förväntade oss. För er som inte vet, så är OBJECT systermärke till VILA. OBJECT plaggen är dock lite mer edgy, plaggen utstrålar individualitet och har den där lilla extra detaljen som gör att de är helt oemotståndliga. (Inte minst har alla ett unikt serienummer och tryckt talesätt). OBJECT's fördel är också att detta märke bara säljs i utvalda butiker, man hittar det inte överallt. Något som både vi och våra kunder uppskattar. Själv kan jag knappt bärga mig till nästa leverans kommer (blir vinterns snyggaste pälsväst)!

På bilden har skyltdockan Edwina på sig sweaten Nille (540:- i webshop / 600:- i butik), leggingsen Chrizzy (270:- i webshop / 300:- i butik) och scarfen Nunni (234:- i webshop / 260:- i butik). Alla finns i två olika färger. En del storlekar är redan slut, så vänta inte för länge med att beställa!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tipsa mig om vad jag ska ta för storlek på en Koola Anna klänning. Jag har vanligtvis S men kan ibland också ha M. Hur uppfattar du att deras klänningar är i storleken?

Printzess sa...

Hej Anna! Är det någon speciell klänning du tänker på? / Gunilla