Sidor

2010-01-11

Enu Scarf

Vårens kaxigaste scarf är helt klart Enu Scarf från Object! Passar perfekt till vårens trend "Traslooken"! På bilden är den virad 3 varv runt halsen, men det går lika bra att vira den 2 gånger eller kanske bara 1 gång, då blir den nästan ankellång på mig som är 168cm. Helt klart cool i alla fall! Skön bomullstrikå i grått eller svart. Kostar 180:- i webshop / 200:- i butik.

2 kommentarer:

Tess ~ Stylish Butterfly sa...

WOW!!!!!!!! Denna vill jag ha. DAMN vad snygg. Åh ser framför mig denna snygga scarf med 3/4 byxor kanske lite lite harem modell och en snygg blus med stor urringning så den går ner över axlarna och sedan en perfekt väska från friis och co.

Tess ~ Stylish Butterfly sa...

Tack för din kommentar.

Jag ska genast in och beställa en grå tror jag det får bli. Denna ska jag ju bara ha.

kram.