Sidor

2010-03-26

Cinderella Dress från Share FemaleFår jag lov att presenter min nya kärlek; klänningen Cinderella från Share Female! Jag blev förälskad i den vid första ögonkastet redan vid inköpet. Nu när den kom förstår jag att det inte bara var förälskelse vid första ögonkastet, utan sann och evig kärlek! Jag tar mina lovar förbi den i butiken med jämna mellanrum bara för att få se den och känna på den... Mitt eget exemplar hänger förstås redan hemma i garderoben =) Ser sååå fram emot att få börja använda den, inte minst för att min gröna ögon får samma färg som klänningen när jag har den på mig! (Och för att den känns som en smekning mot huden...)

Den är i vintage stil... mjuk, mjuk chiffong... helfodrad... längs urringningen fina, fina spetsar... Vad ni än gör, missa den inte! Kostar 999:-, men det är den sannerligen värd många gånger om!

TREVLIG HELG!

Inga kommentarer: