Sidor

2010-04-07

Pepero Skirt från OBJECT har nu kommit!
Den supersnygga jeanskjolen jag skrev om i torsdags har kommit in idag! Lika fin som jag visste att den skulle vara =) Vem vill inte ha en jeanskjol med volang? Finns i storlek 34 - 40 och kostar 399:-

I dag har vi förresten varit hos OBJECT och köpt in mera fint. Det mesta för leverans i höst, men även en fin klänning som kommer redan nästa månad. Mycket att se fram emot, med andra ord!

Hoppas påsken var till belåtenhet för er alla! Själv hade vi det underbart, med en massa god mat. Dessutom såg vi härliga vårtecken; två fjärilar, en sädesärla, humlor samt två strandskator! På påskafton låg vi även i solstolarna och tog en liten tupplur! (Något av det absolut skönaste jag vet är att sova utomhus). När det sedan var dags att gå in gick jag raka vägen till sängen där jag lade mig för att läsa senaste Elle samtidigt som jag åt praliner... Kan livet bli bättre?

Inga kommentarer: