Sidor

2010-05-12

Meluna Dress från VILA - perfekt för bröllopetSnart gå på bröllop/vara tärna? Då kan jag starkt rekommendera denna ljuva chiffongklänning som kommer till butiken inom de närmsta dagarna, antagligen på fredag 14/5 eftersom det är helgdag i morgon 13/5 (dessutom min födelsedag =) ). Som synes är den full av fina detaljer och skulle alltså platsa perfekt på bröllop! Den kommer i 2 olika färger; dels i bildens som heter White Peach och som närmast kan beskrivas som svagt puderrosa, dels i färg Marble Rose som är gammelrosa. Klänningens pris är 449:-. Även om den inte kommit in ännu går den alltså bra att beställa redan nu, pingst är ju redan nästa vecka! TREVLIG KRISTI HIMMELSFÄRD!

6 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

Happy B-day =)

Printzess sa...

Tack snälla! Sitter på Landvetter för vidare färd mot Barcelona =) Kramar

Kristine sa...

Nydelig kjole.. Har vært på leting etter en kjole lenge som jeg kan bruke i bryllup til sommern. Lurte på åssen størrelsene er. Har tenkt å bestille den i str Large. og da lurte jeg på om den i Large er veldig liten i str eller om den er stor i str.

Mvh Kristine

Printzess sa...

Hej Kristine!

Ursäkta att du har fått vänta på svar, men nu har klänningen kommit! Den är rymlig i storleken. Om du är van vid VILA's storlekar skulle jag säga att en L är nästan som en stl XL. Hoppas detta är till hjälp för dig! Vi lägger in fler bilder på båda färgerna av klänningen om en stund. Om du vill kan du skicka dina mått (bystmått, midjemått och stussmått) till mig på info@printzess.se så ska jag försöka ge dig ett råd om vilken storlek som skulle vara bäst för dig! Ha de!

Kristine sa...

Hei igjen. Dette høres kjempe bra ut. Da skal jeg bestille en neste uke. Tusen takk for bra svar=)

Printzess sa...

Välkommen med din beställning =) / Gunilla