Sidor

2010-05-05

Officiel Long Strap Top från VILA
Det långa linnet som jag skrev om i förra bloggen ser alltså ut så här. Perfekt som underklänning under vita tunikor eller vita klänningar som lätt blir för genomskinliga! Många av er känner säkert igen namnet "Officiel", eftersom vi sen tidigare har långärmade toppar, kortärmade toppar, korta linnen och tubtoppar i samma ljuvliga kvalitet. Kvalitetén är en mix av bomull av modal. Modal är alltså en ekologisk viscose som kännetecknas av den mjuka ytan, att den inte noppar och att den är formfast och färgbeständig. Bättre kan det väl inte bli? Priset är futtiga 159:-. Som ni förstår exceptionellt prisvärt!


2 kommentarer:

Tess/Stylish-B.se sa...

Tack så jättemycket Gunilla.
Jag hade en riktigt bra födelsedag, med många fina presenter.

Jag och mamma har planerat lite smått om när vi ska åka upp och just nu ser det ut som att det blir i slutet på Maj början på Juni. Men jag hör ju självklart av mig när jag vet mer om exakt när det blir.

kram.

Printzess sa...

Låter bra! Då ses vi snart! kram