Sidor

2010-06-16

Cornelia Knit från Koola Anna
Tunna vita koftor kan man inte få för många av! Speciellt inte när den är så fin som den här från Koola Anna. Kortärmad med mycket kvinnlig halsringning. Framtill är den knäppt med fina träknappar, baktill är det fejk-knäppning med samma fina knappar! Finns i storlek XS - XL och priset är endast 399:-

2 kommentarer:

Tess [ S t y l i s h B . s e ] sa...

Den skulle jag vilja ha. Tror du den är lika snygg om man tar en stl större än normalt för att få den lite oversize?

Printzess sa...

Nu har jag provat de olika storlekarna! Normal stl för mig är ju M. Snyggast satt den som var i stl XL, enligt min smak! Den blev inte oversize, eftersom modellen är sådan så den är ganska figurnära runt midjan. Men den blev lite stor över axlarna, och det var snyggt tycker jag!