Sidor

2010-08-19

Malone Dress från VILA


Så var det dags för höstens version av helt, helt underbara Malone Dress från VILA! Åhhh, så förälskad jag blev i min (jag valde den grå-blå).... Tog på mig den på studs! Som tur var hade jag redan på mig Freya Cardigan från OBJECT, eftersom den passar perfekt till.
Livet är i blank satin med massor av små rosor både längs urringningen samt på axelbanden både fram och bak. Över bysten är den fint småplisserad. Smock baktill. Kjolen har härlig vidd med blankt band nedtill. Hela klänningen är skönt stretchig, men något trång just under bysten. Fodrad med trikå-tyg.3 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

Detta var ju verkligen en otroligt fin klänning. Gillar verkligen bruna färgen. Helt i min stil.

Du vet ingen där uppe som behöver folk nu i höst?

kram.

Tess : Istla.se sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Printzess sa...

Ska nog köpa även den färgen, tror bestämt jag behöver en av varje =)

Ingen jag vet i dagsläget, men håller ögon och öron öppna! Kram