Sidor

2010-10-06

Manu jacket från OBJECT


Helt underbar är denna jacka från OBJECT som kom in idag! Känns som handskmjuk mocka, men är av polyester. Helfodrad med teddy och stor härlig kapuschong. Dragkedjan är något snedställd, den har två bekväma fickor och den är något längre fram än bak. Finns i två färger; dels i bildens skiffergrå, dels i brunt med foder i beige (som en klassisk flygarjacka). Jag valde den bruna till mig själv, och den åkte naturligtvis på direkt ;). Priset är endast 899:- och den finns bara i butiken på Linnégatan i Göteborg, ej i webshoppen.

6 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

Jättesnygg jacka.

Du har fått en Award av mig, för jag tycker du är en fantastisk människa.
http://istla.se/cherry-on-top-award/

Printzess sa...

Visst är den fin! (Och tack för den fina awarden jag fick, det värmde)! Gabriella la direkt beslag på min jacka när jag kom hem igår... Kram

Anonym sa...

Hejsan!

Jag undrar om du har någon av dessa jackor kvar, i storlek xs kanske?

Printzess sa...

Jajamen, båda färgerna finns kvar i stl 34, dvs XS

Anonym sa...

Okej! :) .. Jag bor i skåne men min pojkvän bor i gbg så jag är där rätt ofta. Vad heter din butik? Hur varm är jackan? Skulle du säga att den är gångbar i vinter om man klär sig varmt under? :)

Printzess sa...

Hej! Butiken heter Printzess (hemsida www.printzess.se ) och ligger på Linnégatan 26. Den är rejält varm! Funkar absolut i vinter, speciellt med något varmt under. Välkommen in när du har vägarna förbi!