Sidor

2010-11-10

Alia Dress från OBJECT

Så var vi då hemma igen! Ett antal timmar försenade, eftersom det var strejk på flygplatsen på Gran Canaria. Vårt plan som kom från Göteborg hade först flugit hem turister från Gran Canaria... 


Tisdagen den 2/11 skrev jag ju om det fina armégröna nagellacket jag var på desperat jakt efter. Nu har jag hittat det, hos Jenny & Jessica! Beställde det på deras webshop igår och fick det idag. Jätte, jättefint! Exakt samma färg som långklänningen Tess Maxi dress i som jag har på mig idag.


Det har kommit in en hel del nya varor under tiden vi var på semester, bl.a. denna fina volangklänning från OBJECT. Yttertyget är av stretchig tyll, medan fodret är av trikå. Dvs. hela klänningen är skönt stretchig. Fin drapering över bysten, smala reglerbara axelband och resår längs överkanten baktill.

Inga kommentarer: