Sidor

2010-12-14

Jerry Jersey Blazer från OBJECT

Lika välskräddad som bekväm är fina Jerry Jersey Blazer från OBJECTMassor av fina detaljer som sjalkrage, lagda veck på axeln, klädd knapp och knytskärp. Kavajen är fint infodrad, vilket gör den mycket välsittande. Assymetrisk nederkant med tyg i lager. Hur användbar som helst! Finns i två fina färger; mustigt olivgrön samt ljusgrå. Storlekarna (som är normala) är XS - L och priset 399:-

4 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

Jättesnygg.

Tess : Istla.se sa...

Vi skulle åkt upp i fredags, men så tyckte mamma inte om vädret. Eftersom det är hon som kör kan jag inte säga så mycket, så vi tog en snabb tur i Malmö.

Men jag vill åka upp innan jag börjar jobba ordentligt efter nyår. Ska försöka få ihop en dag efter löning. Vill ha lite pengar ;)

Hur har du öppet efter den 25e och fram till nyår?
kram.

Printzess sa...

Det förstår jag! (Både vad beträffar dig och din mamma) :)

Juldagen och annandagen stängt. 27/12 - 30/12 öppet som vanligt 11-18. Antar att ni inte kommer på nyårsafton, men då har jag iaf öppet 10-14.

Kram

Tess : Istla.se sa...

Jag hade velat fira nyår i Göteborg, men Tomas tycker det är för nära inpå och boka nu. Så kanske nästa år. Då hade jag shoppat in i det sista hahah =)


kram.