Sidor

2009-07-22

FLYTT REA!!!

Nu är det inte långt kvar till dess att vi flyttar till större lokal! Därför kör vi nu flytt rea i nuvarande butiken, med toklåga priser. Mycket tar slut innan vi hinner lägga in det i webshoppen, så skynda till butiken på Lilla Risåsgatan!

5 kommentarer:

Tess [Stylish-B.se] sa...

Yes, katterna har fått ett nytt hem nere i Malmö. Känns skönt att där fanns någon som ville adoptera dem så jag slapp gå den hårda vägen. Jag var inte där själv (i söndags) när hon tittade och tog dem med sig. Utan Tomas fick göra det. När han kom hem bröt jag ihop och tårarna forsade. Idag var jag hemma för första gången och FY FAN vad tyst och ensamt det var. Nu var Tomas med för att stötta mig jag hann inte ens in i v-rummet innan tårarna började. Men detta var det bästa som kunde hända.

Hoppas allt är bra med dig annars? =) Kramar.

Tess [Stylish-B.se] sa...

Tack =)

Hur går det med nya lokalen? Är den klar att flyttas in i eller den ska målas mm?

Kramar.

Printzess sa...

Den renoveras. Nu har jobbarna semester i 4 veckor... Den sista augusti får jag tillträde. Sen ska vi inreda. Tar väl någon vecka. Sen blir det invigning som jag hoppas du och T kan komma på! Kramar

Tess [Stylish-B.se] sa...

Klart vi kan komma. Om inte T kan kommer iaf jag och mamma om hon är ledig =)
Kram.

ps. ska nog till Göteborg imorgon så är du i butiken kommer jag in och säger hej =)

Tess [Stylish-B.se] sa...

Ja kan du lägga undan M & L? Minns inte hur de är i stl.
Ska bli så kul och få träffa dig igen.

Kramar.