Sidor

2009-07-24

Trevlig helg!

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg! Själv ska jag spendera helgen med familjen (så klart). Min son Alexander fyller 12 år i morgon, så han har bestämt schemat: Harry Potter och Halvblodsprinsen, Hard Rock Café samt Liseberg.

På semestern tidigare i somras hade vi ju hand om katten Nisse, nu tar vi hand om hunden Molle (shih-tzu). Vill ni träffa honom, kom till butiken i nästa vecka. Han är helt ljuvlig! Denna veckan har han varit hemma med min familj, men eftersom han matstrejkar när jag inte är hemma är det bäst att ta med honom... annars är det nog inte mycket kvar av honom att lämna till hans matte och husse när de kommer hem :)

4 kommentarer:

Tess [Stylish-B.se] sa...

Hej nu är man hemma i tråkiga Skåne igen. Att det ska vara så vårt att lämna Göteborg varje gång.

Tack så otroligt mycket för den fina klänningen. Nu hoppas jag verkligen sommaren kommer igång igen så jag får använda den.

Jag och T gick förbi nya lokalen och DAMN vilka fönster, jag såg verkligen en sjukt fin butik framför mig ljus och med massa härliga kläder på dockorna. Detta kommer bli super bra. Härligt att få träffa dig igen. Hoppas vi ses snart igen.

Kramar.

Printzess sa...

Nästa vecka ska det ju bli finare väder, så då hoppas jag du får användning för den! (Fast den är väldigt fin även med en jeansjacka el likn över).

Visst är det fantastiskt fina fönster, med de fina lejonen över! Ska bli så spännande...

Synd att jag var så upptagen när ni var i butiken, hoppas vi hinner få en pratstund nästa gång! Vi ses om inte förr så på invigningen! Det var verkligen kul att träffa dig igen! Och även att få träffa T!

Kram på dig.

Anonym sa...

en hälsning från ett soligt örebro. saknar lilla molle, krama om honom från mig! hoppas allt flyter på bra hos dig på zess och att du mår bra! Vi ses snart, stor kram från emelie o jonas!

Printzess sa...

Här är allt bara bra! Hoppas ni har detsamma! Har precis käkat laxtartar med tillbehör och druckit ett gott glas Landmark. Stor kram till er bägge från mig, Molle & resten av familjen!