Sidor

2010-07-23

ALLRA SISTA AVSNITTET AV LOST

Nej, nej, nej....... Kom igår kväll på att jag missade de två sista avsnitten av Lost i onsdags kväll. Åh.... efter att ha sett i stort sett alla avsnitt ända från säsong 1, så missar jag de två sista... Ägnade kvällen åt att försöka hitta dem på nätet, tyvärr sänds de inte på TVPlay, man kan inte se dem på ABC om man inte bor i USA osv... Det enda som återstod var illegala sajter där man var tvungen att öppna ett konto, och det är inget för mig. Kunde inte sova i natt, så besviken var jag på mig själv...

Jag fick i alla fall iväg ett mail till TV4 med frågan om ev repris. I MORSE FICK JAG SVAR! EFTERSOM DET VARIT FEL PÅ COMHEMS SÄNDNINGAR I STOCKHOLMS INNERSTAD DEN AKTUELLA TIDEN KOMMER MAN ATT VISA DE TVÅ SISTA AVSNITTEN IGEN, DVS PÅ MÅNDAG 26/7 KL 05:50 I TV4 PLUS! MISSA INTE DET, NI SOM VAR LIKA KLANTIGA SOM JAG (ELLER BOR I STOCKHOLMS INNERSTAD). TACK SNÄLLA, SNÄLLA TV4!!!

Inga kommentarer: