Sidor

2010-07-22

Trix Long Dress från OBJECT
I sommar har vi sannerligen lärt oss att älska långklänningar! (Jag har lärt mig att de kläder som man passar bäst i är den typ av plagg som man ville ha på sig som barn. Så nu vet jag varför jag trivs så jättebra i långklänning: påsk var favorithögtiden för mig eftersom jag älskade att klä ut mig till påskkäring för då fick jag låna kjolar av mamma som blev hellånga på mig =) )

Nu har höstplaggen börjat droppa in till oss! Bl.a. denna härligt enkla långklänning. Lika snygg att bära nu precis som den är, eller till lager-på-lager och tjocka kängor på fötterna när det blir kyligare. (Fast DET vill vi ju inte tänka på nu...). Eftersom de kommer från OBJECT är viscosekvalitén förstås silkesmjuk. De finns i svart och armégrönt och kostar bara 299:-

Apropå armégrönt så var vi hos OBJECT i måndags och köpte in det första för våren 2011! Bl.a. plagg i armegrönt som kommer att bli riktigt stort även nästa år!

2 kommentarer:

Tess från StylishB.se sa...

Super snygg. Skärpet till den svarta klänningen har jag ett likadant och har inte använt det på sååå länge. nu blev jag sugen på att leta fram det igen.

kram.

Printzess sa...

Självklart ska du leta fram det! Älskar mitt eget (som Edwina har på sig på bilden)! Kram och trevlig helg!