Sidor

2010-09-19

Veckans efterlysning

Varje söndag slår jag snabbt upp Göteborgs-Postens Meddelanden sida för att läsa vad som står under rubriken "Efterlysning". Jag tycker det är underbart att detta fortfarande existerar år 2010. Vem väljer att sätta in annonsen? Vilka läser det mer än jag? Blir det något resultat? Varje gång funderar jag över livsödet bakom dessa personer. Ska de hitta varandra till slut? Vad är oddsen? Det är onekligen en känsla av Viveca Lärns Saltön över dessa annonser. Därför har jag bestämt mig för att välja ut en annons från veckans Efterlysning och publicera den här.

Säger bara en sak denna veckan; Gert, hör av dig till Birgitta! Och det illa kvickt, för Birgitta väntar på dig! Och meddela mig gärna om hur det gått :)

Veckans annons:
"DU den trevliga man som jag fick äran att dansa med på Stallet Vassmolösa, Kalmar. Söndagen 12/9. Du heter Gert och har sommarhus på Tjörn, skulle gärna vilja få kontakt med dig. Svar till "579 Birgitta -S", GP-Svar, 405 02  Göteborg."

2 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

Sådana annonser är alltid roliga att läsa =)

Printzess sa...

Visst är de :D Ha en bra vecka!